Problemy, z jakimi zmagają się kawiarnie znacząco ewoluują na przestrzeni dekad. Wraz z pojawianiem się kolejnych kawiarń akcent przesuwa się z problemów natury marketingowej, lub braku doświadczenia w zarządzeniu, na problemy w doborze utalentowanego personelu oraz jego umiejętnego wyszkoleniu.Coffee House dokłada starań – już od przeszło dekady – aby personel w naszych punktach dysponował umiejętnościami, dzięki którym kawa włoska rzeczywiście nie będzie się różniła od tej przyrządzanej w ojczyźnie espresso, którą niewątpliwie są Włochy.

Pierwszą kawiarnią, w której wprowadziliśmy zachowania jakości procesu zaparzania, była nasza pierwsza kawiarnia, kawiarnia w Bielsku. Dziś już każdy z naszych pięciu punktów dysponuje wysokokwalifikowanym personelem parzącym kawę w najlepszych z możliwych sposobów. Nasi pracownicy często są wyróżnianie na konkursach baristycznych. Zdajemy sobie bowiem sprawę, iż inwestycja w ludzi oraz ich kwalifikację jest inwestycją która się zwraca najszybciej, gdyż kwa parzona przez personel z kwalifikacjami czyni każda chwilę „chwilą ze smakiem” jak mówi motto naszej sieci.

UWAGA! Chcesz zamieścić ten artykuł na swojej stronie?
» Pamiętaj o zachowaniu formatowania tekstu i ewentualnych odnośników do reklamowanych stron w formie aktywnej.
» Zamieść informację na temat pochodzenia artykułu wstawiając pod nim poniższy kod w niezmienionej wersji:

» Pochwal się w komentarzach gdzie zamieściłeś artykuł. Na pewno jego autor ucieszy się z tego i z chęcią odwiedzi Twoją stronę.


Inne artykuły użytkownika