Coffee House jest firmą kładącą duży nacisk na walory smakowe parzonych kaw, stąd też nie jest nam obcy temat procesu zaparzania. Istniejemy na rynku już prawie 10 lat i przez wszystkie te lata ważnym dla nas było, aby miejscom, w których otwieramy punkty nadać (dworce PKP i PKS) nowego ducha, jak w przypadku: Coffee House – Kawiarnia Zakopane.

Aby miejsca te były w pewien sposób stygmatyzowane aromatem kawy. Sądzimy, że Coffee House nie byłoby tą samą firmą a kawiarnie nie byłyby tymi samymi miejscami, gdyby nie wspomniane walory smakowe naszych kaw. Parzone przez nas espresso jest ważnym elementem każdego kawowego trunku. Stąd też dokładamy wszelkich starań, aby czas parzenia był z przedziału akceptowanego w arkanach sztuki baristycznej.

Parzymy espresso ok. 23 sekundy dla zamawiających kawy czarne a od 25 do 27 dla zamawiających kawy białe. Dokładamy również wszelkich starań, aby pracownicy naszej sieci w sposób profesjonalny podchodzili do samego procesu zaparzania espresso tak, aby zawsze – w każdy z naszych punktów – espresso smakowało równie aromatycznie.

UWAGA! Chcesz zamieścić ten artykuł na swojej stronie?
» Pamiętaj o zachowaniu formatowania tekstu i ewentualnych odnośników do reklamowanych stron w formie aktywnej.
» Zamieść informację na temat pochodzenia artykułu wstawiając pod nim poniższy kod w niezmienionej wersji:

» Pochwal się w komentarzach gdzie zamieściłeś artykuł. Na pewno jego autor ucieszy się z tego i z chęcią odwiedzi Twoją stronę.


Inne artykuły użytkownika